Nyheder fra turneringslederen

 

27. marts 2015

 

Basis 1 & 2 færdigspillet.

 

Da Per Grevlund vandt sit sidste parti og de andre topopgør endte remis, blev slutresultatet:

Nr 1: Per Gr 5 p, Nr 2 Johan Holmström 4½ Nr 3 Karsten Nielsen 4½. Nr 4 Arne Fjordside 4 p. Johan fik 2. Pr med en bedre SB ( blot 0,25 point mere end Karsten).

 

I Basis 2 vandt Kurt og Lasse deres sidste partier, så stillingen blev: 1.Pr Kurt Pedersen 6 p . 2.Pr Lasse Svendsen 5½ p Nr. 3 Per Jacobsen 4½.

 

Den ene oprykker til M-kl blev Per Gr. Den anden findes ved en omkamp mellem Ole Rysgaard Madsen (nr 1-2 i efterårsturneringen) og Johan Holmström (nr 2 i forårsturneringen).

20.marts 2015

 

6. og næstsidste runde i Basis 1 & 2 spillet.

 

Basis 1 føres af Johan Holmström, Karsten Nielsen og Per Gr med 4 points.

I Basis 2 har Kurt Pedersen 5, mens Per Jacobsen og Lasse Svendsen har 4½. Kurt og Per J mødes i sidste runde.

Desværre har Finn Simonsen måttet trække sig af arbejdsmæssige grunde fra turneringen. Vi ser Finn igen til næste sæson.

07.marts 2015

 

Bent Sørensen genvandt klubmesterskabet.

 

Vi fik en spændende afslutning i M-klassen om klubmesterskabet. Hvis Per Andreasen havde vundet sit sidste parti mod Jens Jørgen, var Per blevet klubmester. Det lykkedes ikke at vinde med sort mod en sundt og solidt spillende Jens Jørgen.

Slutresultat: Bent nr 1 med 6½ og  Per nr 2 med 6. Jens Jørgen og Jørgen Jørgensen fik begge  og samme SB-korrektion, så  hvem der skulle have 3. præmien, afhang af indbyrdes parti. Her vandt Jens Jørgen. 

 

Basis 1 føres af Karsten N og Per Gr med 3½ og Henning L og Johan Holmström med 3.

I Basis 2 har Lasse 4½, Per Jacobsen 3½, samt Kurt P og Finn S 3, samt et udsat parti.

21.feb 2015

 

Før sidste runde i Mesterklassen.

 

Det bliver et tæt og spændende opløb i M-kl. Bent Sørensen fører med 6½ points for alle 9 runder. Per A har 5½ og kan med sejr over Jens Jørgen i sidste runde også opnå 6½. Klubmesterskabet afhænger så af Sonneborn-Berger-korrektion. Her har resultaterne i partierne Jørgen-John og Sune-Lars afgørende betydning.

Der er også spænding om 2. og 3. præmierne, idet Jens Jørgen har 5og Sune, Jørgen og John alle har 4½.

 

I basisgrupperne er der spillet 4 runder af i alt 7. Karsten Nielsen fører med 3 p i basis 1 og Lasse har 3½ i basis 2.

06.feb 2015

 

I Mesterklassen er stillingen efter 7. runde: Jens Jørgen Christiansen har 5 points, mens Bent Sørensen, Per Andreasen og Sune Kovshøj alle har 4½. John Bauneborg har stadig chancen for en topplacering med 3½ p i 6 partier.

I de sidste runder kan vi se frem til følgende topbrag: Jens Jørgen mod Per og Bent, samt John mod Bent.

31.jan 2015

 

Mesterklassen føres af Bent Sørensen med 4½ af 7 og Per Andreasen, Sune Kovshøj og Jens J Christiansen alle med 4 af 6, mens John Bauneborg har 3½ af 6. I næste runde tørner flere af topkandidaterne sammen: Kovshøj mod Per Andreasen,- John mod Bent.

 

I basisgrupperne er der spillet 2 runder og Karsten Nielsen, Kurt Pedersen, Kewin Pedersen og Lasse Svendsen har maximumscore.

03.jan 2015

 

Basis 1 og 2 starter en ny turnering

 

Spillerne i Basis 1 beholder det gamle startnummer. De to nye i gruppen,  Ole Villadsen og Johan Holmström, er blevet indplaceret som nr 2 og 6 efter lodtrækning. – Samtlige farver er vendt i forhold til standardskemaet, således  alle møder modstanderen med modsat farve i forhold til efterårsturneringen.

 

Der har været fri lodtrækning i Basis 2. som må spille med en oversidder. I denne gruppe gælder også reglen med farveskifte i forhold til efterårsturneringen. Reglen kom allerede i anvendelse i første runde, hvor Per Jacobsen og Finn Simonsen tørner sammen. Per får sort, da han havde hvid i deres tidligere møde.

 

12.dec 2014

 

Tæt opløb i Basis 1 og Basis 2

 

I Basis 1 sluttede Ole Rysgaard og Per G helt lige: samme score og SB-korrektion, så de deler 1. pladsen.

 

Også i Basis 2 var der spænding til det sidste.  Da Ole V ”kun” fik remis mod Allan, var det op til Kewin at få 1. pladsen ved at vinde sit parti mod Finn S. Kewin havde fordel; men missede chancen og måtte også ”nøjes” med remis. Det sluttede med, at Ole og Kewin begge fik 5½ points. Deres korrektion var ens, når de 5 bedste modstanderes score medregnes. Men på den 6. modstander scorede Ole ½ point mere og vandt derfor 1. pr. – På 3. og 4. pladsen kom Per Ja og Mogens H med 5 points.

 

 

05.dec 2014

 

Før sidste runde i basisgrupperne

 

I Basis 1 har Ole R M 4 points af 5 og Per Gr 3½. Henning L og Fjordside kan  med 2½ stadig nå at blande sig i kampen om 2. præmien.

 

Basis 2 føres af Ole Villadsen og Kewin med 5 af 6. Per J har 5 for 7 partier og Mogens Hermansen har 3 points for 5 partier. Det udsatte parti afvikles på tirsdag, så vi er klar til den spændende finale på torsdag.

 

M-kl er knap halvvejs. Sune Kovshøj fører med 3 af 4. Jørgen J har 2½, mens Per A og John har 2 points plus et udsat parti.

07.nov 2014

 

Fire runder er afviklet

 

I toppen af Basis 2 ligger de fire forhåndsfavoritter: Villadsen, Kewin , Per Jacobsen og Mogens Hermansen med 3 points. I 5. runde tørner de sammen i afgørende kampe.

 

Steve Dahl og Aage Sørensen har desværre måttet trække sig fra turneringen. Alle Steves partier sættes til nul i turneringen; men  kun spillede partier rates. – Da Aage har spillet mere end halvdelen af partierne, bliver resultatet af de spillede partier stående; mens de resterende sættes til tab for Aage. De ikkespillede partier rates ikke

11.okt 2014

 

Ændrede spilledatoer

 

Nu ligger holdkampene i hovedkredsen fast. Da nogle kampe kolliderer med vor klubturnering, har vi valgt at flytte afviklingen af klubpartierne til andre datoer:

3. runde i basisgrupperne spilles 23.okt (ikke 30.okt). 4. runde spilles 6. nov (ikke 13. nov) og 5. runde spilles 20 nov. (ikke 27. nov).

Der er også nogle ændringer i 2015 som involverer mesterklassen. Dens  5. runde spilles 8. jan og 6. runde 22. jan.

 

26. sep 2014

 

 

Klubturneringen er startet.

26 deltagere er fordelt i 3 klasser. Særligt velkommen til de 6 spillere fra Aalborg og Henning Larsen fra Års/Nibe.

I M-kl fik debutanterne er god start: Sune og Lars N vandt, mens Børge spillede remis.

Der er en del udsatte partier fra første runde. Kan deltagerne aftale en spilledato?